Adresse

Nydalstråkket 34, 2320 Furnes

Facebook

Følg oss på Facebook

HAMAR REGNSKAP OG ØKONOMI AS

Om oss

HAMAR REGNSKAP OG ØKONOMI AS

Hamar Regnskap og Økonomi AS har lang og bred erfaring innenfor økonomitjenester. Vi jobber tett sammen med kundene våre for å skape gode relasjoner og trygghet. Et av våre viktigste områder er stiftelse av selskap og verdsettelse av selskap, samt annen selskapsrådgivning.

Under rådgivnings spekteret tilbyr vi tjenester innenfor budsjettering, økonomiske analyser, etc. Ta gjerne kontakt med oss om ditt selskap trenger noen form for økonomisk bistand. Sammen med deg vil vi gjøre vårt ytterste for å yte de tjenester som må til for at du skal bli fornøyd.

Vår erfaring og kompetanse gir deg trygghet

Våre vurderinger og analyser for deg og din bedrift blir gjort via anerkjente modeller og metoder. Med den erfaringen og kompetansen vi besitter og de verktøy vi bruker skal vi levere våre tjenester med høy kvalitet til riktig tid og pris.

Din suksess er vår prioritet

Er det behov for en ny regnskapsfører? Vi er her for deg og din bedrift, og vi hjelper deg med å nå dine mål. Hamar Regnskap og Økonomi AS sørger for at alle aspekter ved oppstart og drift av en bedrift blir håndtert på beste måte. Vår dedikasjon til ditt prosjekt betyr at du kan konsentrere deg om den daglige driften, mens vi tar vare på alle dine regnskapsbehov.

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle