Adresse

Nydalstråkket 34, 2320 Furnes

Facebook

Følg oss på Facebook

HAMAR REGNSKAP OG ØKONOMI AS

Lønn og a-melding

Lønn og a-melding

Er du en bedriftseier eller en ansvarlig for lønnsadministrasjonen i din organisasjon? Vi forstår hvor viktig det er å ha orden i lønnshåndteringen og å levere korrekte A-meldinger til myndighetene. Derfor tilbyr vi skreddersydde tjenester som kan gjøre denne prosessen enklere og mer effektiv for deg.

Å håndtere lønnsadministrasjonen kan være en komplisert oppgave som tar mye tid og krefter. Med våre tjenester kan du frigjøre ressurser og fokusere på din kjernevirksomhet, mens vårt erfarne team av lønnsfagfolk tar seg av alle aspekter av lønnsadministrasjonen.

A-meldingen er en viktig rapport som må sendes til Skatteetaten og NAV. Den inneholder informasjon om lønnsutbetalinger og arbeidsforhold for dine ansatte. Feil eller forsinkelser i A-meldingen kan føre til bøter og administrative problemer. Vårt team av eksperter er her for å sikre at A-meldingen din er korrekt og sendt inn i rett tid.

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle