Adresse

Nydalstråkket 34, 2320 Furnes

Facebook

Følg oss på Facebook

HAMAR REGNSKAP OG ØKONOMI AS

Landbruksregnskap

Landbruksregnskap

Vårt firma er dedikert til å levere profesjonelle tjenester innen landbruksregnskap. Vi forstår de unike utfordringene som gårdsbruk står overfor. Landbrukssektoren er hjertet av samfunnet vårt, og den er avhengig av grundig økonomisk styring for å trives.

Vi tilbyr grundig bokføring og regnskapstjenester for gårdsbruk, inkludert registrering av inntekter, utgifter, beholdningsstyring og gjeldshåndtering. Vår erfaring innen landbruksregnskap gir oss innsikt i bransjens spesifikke behov.

Landbruket er også underlagt komplekse skatteregler og insentiver. Vi hjelper våre kunder med å maksimere skattefordelene og sikre overholdelse av skattelovgivningen.

Vi forstår at gårdsbruk opererer i sykliske bransjer som er avhengige av værforhold og markedspriser. Derfor hjelper vi våre kunder med å utvikle finansielle strategier som tar høyde for usikkerheten i landbruket, slik at de kan opprettholde økonomisk stabilitet.

Balansering av økonomisk gevinst med bærekraft

Vi deler vår ekspertise og kunnskap innen regnskap og økonomisk planlegging med gårdsbrukere, slik at de kan ta informerte beslutninger som bidrar til vekst og økonomisk stabilitet. Samtidig hjelper vi dem med å navigere gjennom komplekse skattesystemer og sikre at de maksimerer skattefordelene.

Men vår rolle strekker seg utover bare tall og regnskapsføring. Vi er en pålitelig partner som går hånd i hånd med gårdsbrukere for å støtte deres mål om bærekraftig landbruk. Vi forstår at økonomisk suksess i landbruket også innebærer omsorg for jorden, dyrene og fellesskapet.

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle